Jul 5, 2011

Bila lelaki dah sayang

Special for girl...renung2kan k...mungkin x ramai yang sedar...aku sendiri pon x sedar mende nie...sampai la satu hari tu abg angkat aku berbicara sal "Bila laki dah sayang...."

Situasi 1 :-

Pukul 3 pagi...lebih2 kurang la...tepon korang berbunyi...korang terjaga...korang tengok fon korang yang menyala tu mcm korang nak tgk matahari...bapak la silaunya...korang angkat tepon tu and soalan pertama yang korang terima "Dah tido ke belom??" Mothafaka...its 3 AM bastard...and korang pon jawab "Belom ag nie...tgh ber-Dota..." well obviously la org tu special tuk korang kan...coz kebiasaannya nobody mess with my fu*king sleep...bila ditanya nape...mudah2 je dia jawab..."Nightmare" x pon "X boleh tido la...." o0o0o0o mothafaka...kalau org biasa...mahu kene libas ngan kayu besbol... tapi bila laki dah syang...mudah je dia tanyer "mimpi pe???" x pon "nape x leh tido nie??".....pastu dia borak ngan korang sampai korang tertido...kalau korang hbs kedid..dia plak tepon smpai habis kedid dia...sbb nak teman korang...klu dia xde kedid..dia akan text korang...smpai korang tertido...

mungkin x cukup...tapi tu merupakan satu tanda betapa dia sayang kat korang...


Situasi 2 :-

Baru je pgg joystick...nak men PES, x pon winning eleven, lawan ngan kawan...mesej pon masuk...joystick kat tgn dah nie...game tgh jalan...boleh plak si laki nie tekan pause...semata2 nak reply mesej korang...woho!!!...korang mmg sumone dalam hidup dia...klu kawan aku men PES ngan aku..pastu pause semata-mata nak reply mesej...aku hempok je ngan bantal...

ag best ngah men dota...ONLINE!!!! diulangi ONLINE...dapat plak character best..."SLADAR"..barang2 basic mcm "S&Y","vanguard", "Assult cuirass", "Vladmir", "Travel boots" dah siap...masuk je mesej or call korang...dia tekan pause...pergh aku cakap...dah la maen online...dia tekan pause...sedang molek dia kene Disconnect....korang tahu x betapa bernilainya korang??!! korang tau x??!! pastu mudah2 je korang marah and cakap itu ini...cakap x pernah berkorban la...itu la..ini la...

Situasi 3 :-

dak laki nie jumpe satu sukan yang dia betol2 minat....kaw2 nyer minat...amek contoh ragbi...and ag best dia dapat peluang nak men...korang plak ngan mudah cakap "XLEH"...then laki tu plak ikut cakap korang...malas la cakap banyak...korang pk la kt mana korang berdiri....

kadang2 tu ade la gak kan...boy yang jenis babil...x leh nak salahkan boy wei...dah tu minat dia...dia still maen walaupon korang x bagi...dia men senyap2...tanpa pengetahuan korang...coz xnak korang marah...nampak x kat situ???x nampak ag???okeh2, bila balik training dia penat...penat gile kot...dah kalau ragbi, fitness training dia kaw2...tapi dalam penat2 tu...dia still bleh text korang...rehat and tido dia tolak tepi...korang mmg bernilai la bagi dia...mcm nick cakap td la...nobody mess with my fu*king sleep....

1 comment:

[coretan harapan] said...

ukiii!! i luv this much. same cam y farah lalui. kul 3 pg msj tny da tdo lom.. then larutan smpai sbuh. hhahahaa.. mknany btl sygeh? muahahaha

 
;