Jul 26, 2011

Ikhlas dari nick...

Dalam hidup nie kan...ade la satu dua mnde yang nick jumpe kat satu komplex organisma yang bernama manusia...satu sikap or perangai...yg secara x lansung or lansung akan memperbodohkan diri diorang and akan menyakitkan orang di sekeliling mereka...dan org yang paling selalu kene is membe diorang la...

so enjoy ^_^


Menipu dalam Gurauan

(yang nie agak kasar k...^_^)

Mothafaka...kalau ka nak menipu...MAKE SURE!!!! yes MAKE SURE...clean ur damn mothafaka shit back will you...x paham mnde yang aku cakap???well...meh sini aku ajar satu2...kalau ko nak menipu sebab nak bergurau...make sure ko cakap yang ko menipu at the end of it bastard...
x paham lagi nape ko kene wat camtu??? dah kate pon menipu kan???

god damn retarded bastard...ko thu x akan ade kemungkinan orang amek serius mnde yang ko cakap tu....as a matter of fact....yes...mmg org akan amek serius sebagai contoh AKU...so meh sini aku nak ajar satu mnde yg agak berguna tuk org mcm KAU....Yes...KAU...mmg aku tujukan entry nie pada seseorang...kalau ka nak menipu dalam GURAUAN...nie caranya...

"Wei...ex ko kan...ade mesej aku mintak couple ngan aku...."
after a few moment..."Aku gurau je la"

Yes..tu salah satu contoh ngok...GURAUAN means MENGENAKAN...so clean ur god damn shit back...jgn buat hidup org miserable coz of ur mothafaka BULLSHIT...cube bayangkan keadaan ayat tu macam nie...

"Wei...ex ko kan...ade mesej aku mintak couple ngan aku...."

X ke dah lain maksud nya tu...ya allah...ko nie manusia ke binatang sampai x leh nak beza mnde mudah camnie...=.="


Menipu dalam nyata

Pastu ade plak jenis yang menipu mende yang x logik...ape ko ingat membe2 ko nie x lepas UPSR ke???ko nak menipu pon...agak2 la doe...dari ko nak tunjuk lagak hebat...dah jadi memperbodohkan diri...

"Gile ar...td aku bawak moto si TUT...bapak laju sial...siap bleh titik mamat yang naek LC"

kalau ko cakap mcm nie kat org laen...mungkin la org len caye...dah kalau owner motor pon ade kat tepi...beragak la nak menipu pon...dah terang lagi bersuluh membe just tukar side mirror je...x nyer mampu la nak titik LC tu...dah la tu...bleh plak ko beta ngan owner moto tu...=.=" wake up ngok...ko baru bawak moto dia skali...dia plak dah hari2 bawak...xkan ko lagi kenal moto dia...adoyh kurang pandai tol la wei...

ape la salahnya korang diam je bile korang dah salah...kalau nak nampak ade adab sikit...mintak maaf...x pon kalau nak cover...just dont spill sumthing inappropriate please....

RAHSIA

And bleh x...satu permintaan ikhlas dari aku NICK...boleh x ko jgn jaja cerita a.k.a rahsia membe ko semata2 ko nak memulakan perbualan or semata ditanya...Adoyh manusia....=.=" bahagian mana dalam perkataan rahsia tu yang ko x phm???please ok...just please jangan PERGUNAKAN or PECAHKAN rahsia membe...

kalau akal ko sedikit pendek dari manusia normal...meh sini biar aku bitaw ape consequence bila ko buat mnde camnie...

1) Pihak ketiga akan gunakan rahsia tu tuk kenekan membe korang...
2) Rahsia yang sensitif akan digunakan sebagai modal untuk gurauan BODOH!!
3) Lambat laun...ko akan disisihkan...and kalau ade yg rapat pon...sebab dia satu prangai ngan ko...or nak cari modal tuk hentam org len...or atas dasar simpati...yup simpati...

ade banyak lagi...tapi kan...dari aku duk suap je...ape kate gune sikit akal tu tuk bekerja cari akibat yg lain...hua5...

Bercakap sesuatu yang x pasti...

okeh...nie mudah...x banyak pon yang nick nak mintak...tapi boleh x...kalau bercakap tu kan...no bukan nak sound sal mulut kurang hajar or what...tapi boleh x jangan cakap sumthing yg ko sendiri x sure...=.="...please la...or kalau kebulur sangat nak bercakap...dah xde modal sangat...dah desperate tahap gaban dah...ko cakap la...but at least...masukkan ayat nie

"Tapi aku x pasti sangat la taw"

ke hujung ayat anda...(aku siap ajar ag tu...pergh!!)...x paham???okeh...struktur ayat dia macam nie...

"Aku dengar TUT dah rampas awek ko...tapi aku x pasti sangat la taw"

ha...kan manis...akibat dari ayat ko tu...mungkin si A akan pergi dengan berbudi bahasa tanya si TUT samaada mende tu betol ke x...

tapi kalau ayat ko macam nie...


"Aku dengar TUT dah rampas awek ko"

x ke bodoh2 si TUT tu dpat sakit?? sedangkan ko x thu pon berita tu ko dpat dari mana...jenis org camnie la sebab nape org dapat sakit or susah...or whateva la...

so...kite sebagai manusia...same2 la renungkan k...^_^

No comments:

 
;