Sep 7, 2011

Berlagak barang orang....

Hye there gold digger and stupid prince...he5...x ditujukan pada semua...tapi adat la kan...sape makan cili...dia yang terasa pedas kan...^_^

okeh...hari nie cukup2 memenatkan dan menyakitkan hati...kene ulser kat mulut and cant eat properly for almost 4 days already...=.=" haiya...sakit wei...badan dah la kering dah...x cukup makan lak...makin keding la jadinya...hmx...

ok...berbalik kepada tajuk...dah lama pendam sebenarnya...tapi ntah...hari ni rase cam nak meletop je...berlagak ngan harta orang...kite biasa la kan dengar dak muda berlagak ngan harta mak bapak...pinjam kete bapak, tapi berlagak macam kete dia...berlagak ngan duit yang ade dalam wallet padahal bapak yang bagi...menunjuk barang mahal sedangkan spender pon bapak belikan...yang nie common things...

yang luar biasanya bile this gold digger type of girl nak berlagak ngan barang bukan milik dia...mana2 jantan bodo nie plak jadi la pak turutnya...hadoyh...bile orang bagi nasihat...dia bleh jawab "inilah cinta"...kepala hotak ko...klu bleh sampai ke pelamin..nick tarik balik ape yang nick cakap...tapi mostly...hanyalah cinta MONYET....

ok...nape nick nak tulis entry kali nie???cite dia camni...ade la sorang mamat nie...dia pakai Black berry sebab awek dia...bukan nak ber BBM...tapi nk bagi awek dia pinjam/pakai/berlagak ngan dak kelas...what the~....Black berry strom...ok mmg cantik (BB tu ok...)...hari nie nick dapat mesej...dia nak pinjam iphone nick...coz awek dia nak rase pakai iphone...wei...bodo ke ape...yang pompuan tu pon satu hal...nak gi beli la sendiri binawe...adoyh...ade gak jenis manusia gini...bile x bagi cakap xnak tolong kawan...=.=" aku thu la awek ko tu dak kampung...x terdedah ngan teknologi...tapi agak2 ar sampai gitu skali...try tnyer awek ko...penerajang aku xnak rase???




satu hal lagi...berkereta cantik elok...kereta bapak pinjam bawak gi umah sewa...niatnya dapat la mudahkan si anak...ingatkan dpat la kawan2 tumpang...tapi si anak sikit punya bingai...bagi awek pinjam...dia plak yang menumpang moto kawan...awek dia molek ade naek kete dia...bawak kawan2 gi kelas...yang jantan tu plak basah bile hujan...berpeluh bile panas...bile orang bagi nasihat...boleh dia "cakap inilah cinta"...kang nick cakap bodo tepu kang marah...tapi try la guna sikit akal yang ade tu...



Sekadar gambar hiasan

nak gi dating...standard la kan..for a boy to treat his gurl...takat makan...minum...boling or wayang...ok la...tapi kalau dah masuk polo...padini...segala bagai...bodo la tu namanya...bile panggil girl tu gold digger marah...cakap tu mmg tanggungjawab laki tu la as boyfriend dia...kepalo hotak ko tanggungjawab dia...ko xde ape2 ikatan sah ag...tanggungjawab dia kat mak bapak dia...patut ko tolong dia berbakti kat mak bapak dia..bukan tolong habiskan duit yang mak bapak dia bagi...aish...geram aku...




bab meminjam...yang nie hangin benor...nick thu la kasut nick onitzuka...satu2nya kasut mahal yang ada...dah la ade sepasang tu je...boleh plak nak pinjam...ikut janji kejap je nak kuar ngan awek...nak bergaya...awek complain bile kuar pakai kasut sama...buat janji sebelum nick gi kelas petang, dia balik...alih2 kelas petang
nick gi pakai selipar...celaka betol...kite nie kesian la kat dia...tapi dia...buat taik lak ngan kite...alasan...dia ngan awek dia xde kelas...so x best kuar sekejap...habis aku yang de kelas nie ko xnak kire???ARGH!!!


  Sekadar gambar hiasan


Boys out there...nick thu...ade di kalangan korang yang baek and tulus tapi bodo macam kawan nick tu...terlalu mabuk ngan cinta sampai jadi hamba abdi pompuan...ntah kene nasi kankang ke ape pon x thu...macam orang gile dah...just beware k...x semua perempuan mangsa...x semua perempuan baik dan x semua dari mereka seindah yang mereka dok dakwa...

Gurlz out there...nick tahu laki je la yang salah...itu salah ini salah...biar korang yang wat salah pon...tapi still laki yang salah...mmg ikut kamus korang yang salah laki...ok...i get it...tapi please k...kalau dah dapat orang bodo tepu camtu...try not to hurt them...sebagaimana korang xnak disakiti...sebagaimana itu gak la mereka xnak disakiti...

peace no war~

1 comment:

nhasikin said...

OMJ! ada juga perempuan macam tu yer?haish!

 
;