May 17, 2011

5 benda yang aku nak pada masa ini....

Erm....
masing2 ade mnde yg korang nak kan???
yg korang impikan...
sama la gak cam aku...almaklumlah....
manusia biasa...hu5
aku kecualikan 2 perkara dari list aku nie...
duit...coz seme org nak yg tu...
and true friends...coz aku dah ade ^_^

1) Handphone baru....
-Bukan la sebab yang lama nie dah x best or what eva la...tapi yang lama nie dah ade masalahnya...hmx...x kesah la fon camne pon...janji aku bleh text and call...and bleh tangkap gambar and dengar lagu la...tu pon dah memadai...tapi la kan...klu ikotkan hati...nak je pakai I-phone...Black Berry...C7...Satio...Samsung Galaxy...he5...klu ikot hati seme nak yg best kan...



2) Kamera digital....
-Aku nak kamera nie bukan pe...nak cakap minat tu ade la gak...tapi the main reason is aku nak simpan ape yg aku wat...so akan ade sumthing yg remind aku tentang ape yg aku ada...x perlu la mahal2 mcm D90 or what so eva la...kamera biasa pon xpe...janji resolution ok...and lasak...coz kbnyakan xtvt yang aku ngan kawan2 wat...xtvt lasak...and aku nak rakam mne2 detik bermakna dalam hidup aku..or family aku..mcm akak aku kawen 6t..he5...



3) Kereta...
-Yup...mmg aku dah ade motor...motor tu pon dah byk jasa kat aku...bawak aku gi sana...bawak aku gi sini...bwk aku gi jmpe sumone special dulu...bawak aku gi skolah...and mcm2 la...tapi x lama ag aku nak blaja jauh...aku nak gi jauh dari phg klu bleh..aku thu nie bukan satu alasan yg bek tuk pakai kete...tapi at least...bile berjalan jauh...aku rase lebih selamat dengan kereta...agpon zaman skang...naek kenderaan kecik nie org bukan kesah pon..tibai himpit je..tu yg berparut badan aku tu...

(gambar sekadar hiasan...x mampu nak pakai skang...satu hari 6t mungkin..^_^)

4) MP3 / Mp4
-dah ade fon lagi mau mp3/4...sory la...tapi mp3 and mp4 nie biasa aku guna time aku bwk moto...time aku wat xtvt...time aku sedih...taime aku marah...time aku bosan...time aku study...bleh ckp mmg aku byk gune la...klu aku dgr lagu kot fon...x ke dapat sakit kalau bateri hbs???dulu mmg dah ade..tpi rosak coz kne hujan...hu5...AND bleh dikatakan most of the time...aku gune la mende tu...




5) PSP 2000...
-mende nie dah lama aku nak sbnrnya....dari kecik ag...so x salah kan...he5



No comments:

 
;